На главнуюНаписать намО сайтеSite map

"Все буде гаразд" 

30.11.2005, Ukraine, Kiew, по информации Champion.com.ua


"Все буде гаразд", - запевняє перед стартом жіночого чемпіонату світу Тетяна Шинкаренко
Вадим ВЛАСЕНКО "Національна радіокомпанія України" для champion.com.ua, 28.11.2005, 15:35
Вже 3-го грудня цього року національна жіноча збірна України з гандболу вирушить до Санкт-Петербурга, де вже 5-го числа розпочнеться чемпіонат світу з цього, безперечно, видовищного виду спорту. Напередодні ж у столичному Палаці спорту завершився ювілейний (10-й) розіграш Кубка Турчина, переможницею якого вп’яте стала саме наша команда.
За словами розігруючої збірної України та капітана австрійського клубу "ХІПОБАНК" Тетяни Шинкаренко, цьогорічні змагання стануть ще одним приємним спогадом в її житті:
- Перш за все, Кубок Турчина - 2005 запамятався тим, що він ювілейний, 10-й за рахунком. Самі ж змагання відзначилися чудовою організацією і пройшли на досить високому рівні. Всі, хто цього року були запрошені на турнір (і дівчата з “Черлідінгу”, і ансамблі, які ми побачили на церемонії Відкриття) виступили “на ура!” і додали своїх барв Кубку Турчина. Особисто мені всі вони дуже сподобалися. Крім того, непоганим був і список учасниць – команд змагань, адже усі запрошені демонструють високий рівень гандболу, вже не кажучи про румунок. Ось тільки у залі було холодно (посміхається), а так все пройшло просто чудово.
- На якій стадії боєготовності перед чемпіонатом світу перебуває наша команда?
- Вважаю, на сто відсотків можна розраховувати на вихід з групи. Взагалі ж, нині наша команда зіграна дуже добре. Лише я і Таня Ворожцова приєдналися до всіх безпосередньо перед Кубком Турчина, однак ми ще маємо 7 повноцінних тренувань перед від’їздом до Санкт-Петербурга, тож маємо нагоду підкоригувати все те, що необхідно. Тим більше, зараз ми повинні проводити більше тактичних тренувань, тож гадаю, встигнемо опанувати те, чого очікує від нас тренер.
- На даний момент у нашій збірній перебуває ряд гравців, які не брали участі в історичних для нас Олімпійських іграх. Чи всі вони пристосувалися одна до одної?
- Усі дівчата викладаються у повну силу, стараються... щодо цього мені немає чого додати. Наприклад, Реґіна Шимкуте з львівської “Галичанки” і та ж Олена Резнір, яка не грала на афінських “стартах”, нині нам дуже сильно допомагають. Ті ж дівчата, які брали участь в олімпійських іграх, добре себе почувають, тож все буде гаразд.
- Одразу ж після прильоту до Києва після Олімпіади багато хто з наших гандболісток сумнівалися в можливості їхнього виступу на наступних іграх чотириріччя – у Пекіні – 2008. Невже настільки примарні шанси поїздки хоча б кількох з них до Китаю?
- У жіночому спорті, особливо у командних видах, дуже важко робити подібні прогнози. Трапляються ж різні ситуації: одна завагітніла, іншу не пустив чоловік, хтось втомився... Втім, ті хто залишаться, впевнена, будуть грати і викладатися на всі 100%. Наприклад, я б хотіла і сподіваюсь поїхати до Пекіна...
ПОСЕТИТЕЛИ О НАС

Привет! Огромные поздравления с бронзой на Олимпиаде!!! Нормальных бы судей туда и чуть-чуть удачи - было бы золото! Надеюсь это случится в Пекине :) Я смотрел все ваши матчи на Олимпиаде - у Украины была самая "плотная" защита - так просто никто не мог пробраться к вашим воротам! Браво!!! У меня вопрос, почему так слабо сыграла Елена Цигица??? Мне всегда очень нравилась ее игра в сборной, ну если не счтиать Елену Яценко...

Саша

© 2004 - 2024 Tetyana Shynkarenko
Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.
Any use or reproduction of any content of this website is prohibited without the express written permission of the owner.