На главнуюНаписать намО сайтеSite map

Чемпионат Европы . Шанс на вихід у півфінал 

15.12.2004, HUNGARY, Gyor, по информации Champion



Жіноча збірна України з гандболу, обігравши в першому матчі другого групового турніру першості Європи команду Словенії з рахунком 24:22, отримала непоганий шанс для виходу до півфіналу турніру. Гра зі словенками, які були фаворитками у цій зустрічі видалася очікувано важкою. Уже після першого тайму українки поступалися 8:11. Утім, підопічні Леоніда Ратнера не тільки зуміли зрівняти рахунок, але й вирватися вперед. Після нічийного рахунку 15:15 гандболістки збірної України змогли вийти вперед і навіть мали перевагу у чотири м`ячі.
Найрезультативнішою в цій грі стала Олена Резнір, яка закинула вісім м`ячів. Шесть голів на рахунку Ганни Бурмістрової та п`ятьма влучними кидками відзначилася Олена Радченко.
Вирішальним для української команди стане матч з командою Росії, який пройде в середу. У разі перемоги над росіянками збірна України практично забезпечить собі місце у півфіналі першості континенту. Останній матч групового турніру українки проведуть з командою Сербії та Чорногорії, яка є одним із аутсайдерів змагань.
Нині в активі збірної України чотири очки. Така ж сама кількість очок в команд Словенії та Норвегії. Відзначимо, що за однакової кількості очок командами будуть враховуватися особисті зустрічі між ними.
ПОСЕТИТЕЛИ О НАС

Привет! Огромные поздравления с бронзой на Олимпиаде!!! Нормальных бы судей туда и чуть-чуть удачи - было бы золото! Надеюсь это случится в Пекине :) Я смотрел все ваши матчи на Олимпиаде - у Украины была самая "плотная" защита - так просто никто не мог пробраться к вашим воротам! Браво!!! У меня вопрос, почему так слабо сыграла Елена Цигица??? Мне всегда очень нравилась ее игра в сборной, ну если не счтиать Елену Яценко...

Саша

© 2004 - 2585 Tetyana Shynkarenko
Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.
Any use or reproduction of any content of this website is prohibited without the express written permission of the owner.